Amersfoort | 19.05.2017

Lezing door Gaby Herweijer: Eet als een expert

Van: op 5 mei 2017 | 0 reacties | categorie: Agenda, Professionals, Publiek, Utrecht

De voedingsindustrie houdt ons voor de gek met misleidende etiketten en onjuiste voedingsclaims van fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden en vliegen de voedselhypes je om de oren: groene smoothies, gojibessen, speltbrood… Wat is nu écht gezond?

In mei 2016 heeft online platform I’m a Foodie het boek Eet als een expert uitgebracht. Een wetenschappelijk onderbouwd boek over het hoe, wat en waarom van gezond eten. In Eet als een expert laten de auteurs zien hoe je eten en drinken kunt inzetten voor je gezondheid en wordt op toegankelijke wijze uitgelegd hoe voedingswetenschap werkt (en wanneer het niet werkt). Het boek geeft een compleet beeld van een gezond eetpatroon en de keuzes die je daarbinnen kan maken. De wetenschappelijke onderbouwing wordt beschreven, met hier en daar wat meer verdieping. En uiteraard wordt de vertaalslag naar de praktijk gemaakt, met tips, productaanbevelingen en recepten. Het boek laat zien dat gezond eten leuk, lekker en niet moeilijk is.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Professionals, Publiek, Utrecht



 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Let op: alle reacties worden gemodereerd door de redactie en zijn derhalve niet direct zichtbaar. Reacties met een niet bestaand e-mail adres als afzender worden in geen geval geplaatst. Lees verder de huisregels.

*

code