like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 08.12.2017

Aan de Keukentafel: Het voedseljaar 2017

Van: op 22 november 2017

Voedsel: een thema dat ons allemaal aangaat, en in 2017 misschien wel urgenter dan ooit. Steeds meer mensen willen gezond en lokaal, duurzaam geproduceerd voedsel, maar weten niet hoe. Steeds meer boeren willen verduurzamen, maar worstelen om dat op een betaalbare manier voor elkaar te krijgen. Hoe kunnen we ons voedsel verduurzamen van producent tot op het bord?

Samen met gastvrouw Marijn Frank (van o.a. Keuringsdienst van Waarde) kijken we terug op voedsel in het afgelopen jaar. Marijn gaat in gesprek met bijzondere gasten Jan Terlouw, Lisa Stel, Volkert Engelsman en Dutch Dairymen Board-voorzitter Sieta van Keimpema. Ook gaat de documentaire ‘Boeren met Toekomst’ in voorpremière.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek