like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 16.10.2019

Aan Tafel Tegen Honger

Van: op 18 september 2019

World Food Day – Op 16 oktober gaan we met 500 ambassadeurs aan tafel tegen honger in het Scheepvaartmuseum. Vind jij ook dat honger geen plek meer heeft in deze wereld? Sluit je aan als 1 van de 500 ambassadeurs en neem plaats aan tafel. 

World Food Day is dé dag dat honger en voedselzekerheid bij iedereen op het menu staat.  Vijf bekende chef-koks zetten je de maaltijd van de toekomst voor. Met vijf bijzondere gerechtjes laten ze je zien hoe jouw voedselkeuzes bijdragen aan voedselzekerheid voor iedereen. En je kunt meteen in actie komen, want samen spreken we ons uit. Wij vinden dat overheden, bedrijven en consumenten er samen alles aan moeten doen om honger de wereld uit te krijgen. Deze avond presenteren we ons manifest tegen honger dat we samen met jou en al onze ambassadeurs ondertekenen. Op weg naar #zerohunger in 2030!

Algemeen

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws