like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Maasdijk | 02.07.2018

Aardgas-avond Maasdijk

Van: op 15 juni 2018

Hoe zit dat met gaswinning in het Westland en Midden-Delfland? Welke plannen heeft de NAM hier? Moeten we allemaal van het gas af? En kunnen tuinders zonder aardgas? Wat kan ik zelf doen? Milieudefensie wil graag samen met jou antwoord geven op deze vragen. Kom je naar de informatieavond op 2 juli?

Niet alleen in Groningen, maar ook in Zuid-Holland wordt aardgas gewonnen door de NAM. Verspreid over de provincie liggen tal van kleine gasvelden. De NAM heeft plannen om de gaswinning op verschillende plekken te verhogen. Door bijvoorbeeld nieuwe boorgaten of de omstreden methode fracken, zoals bij Maasland misschien gaat gebeuren. Hoewel de kans op aardbevingen klein is, heeft gaswinning wel extra bodemdaling als gevolg

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Publiek, Zuid-Holland

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!