Adverteren op Duurzaamnieuws.nl kan met banners op de website of in de nieuwsbrief,

we kunnen social media inzetten, er kunnen logolinks, sponsorblogs en advertorials worden geplaatst.

En er zijn speciale edities van de e-mail nieuwsbrief mogelijk, ook speciaal voor evenementen.

 

 

Op de website: formaat 320 x 266 px, (of 300 x 250px) € 295,- per week, € 995,- per maand.

In de nieuwsbrief: formaat 600 x 100 px, € 295,- per week, € 995,- per maand.

Andere formaten op aanvraag.

 

 

Een gesponsorde blogpost wordt gepromoot via de homepage op de website. De post wordt permanent geplaatst in een neutrale rubriek. Tekst kan worden aangeleverd, of door de redactie worden geschreven. Aangeleverde teksten dienen neutraal en beschrijvend van aard te zijn en worden door de eindredactie beoordeeld. Ze moeten duidelijk in relatie staan tot duurzaamheid en mogen geen onjuiste of onethische claims bevatten of aanzetten tot niet-duurzaam of ongezond gedrag. De tekst voor een blogpost is ca 400 tot 600 tekens lang en heeft 1 afbeelding van 600 x 300 ( bxh) px.

Kosten voor eenmalige plaatsing bedragen € 375,- bij plaatsing van meerdere blogposts kan een korting worden verleend. Kosten voor het schrijven van een blogpost bedragen € 75,-

 

Een advertorial wordt gepromoot via de website, wordt automatisch doorgeplaatst in de nieuwsbrief en wordt gepromoot via onze social media. De advertorial is herkenbaar door de aanduiding 'advertorial' en mag commerciële aanbiedingen bevatten. Advertorials moeten duidelijk in relatie staan tot duurzaamheid en mogen geen onjuiste of onethische claims bevatten of aanzetten tot niet-duurzaam of ongezond gedrag. De lengte van een advertorial is minimaal 300 woorden en kan meerdere afbeeldingen en links bevatten.

Kosten voor plaatsing van een advertorial bedragen € 595,-. Kosten voor het schrijven van een advertorial bedragen € 75,-

 

Een gesponsord nieuwsitem wordt geplaatst in de rubriek 'Nieuws', gepromoot via de website, wordt automatisch doorgeplaatst in de nieuwsbrief en wordt gepromoot via onze social media. Een gesponsord nieuwsitem is herkenbaar door de toevoeging: "Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met onze partner XXX" en mag geen commerciële aanbiedingen bevatten. Nieuwsitems moeten nieuwswaardig zijn, dienen duidelijk in relatie te staan tot duurzaamheid en mogen geen onjuiste of onethische claims bevatten of aanzetten tot niet-duurzaam of ongezond gedrag. De lengte van een nieuwsitem is minimaal 300 woorden en kan meerdere afbeeldingen en links bevatten. Links leiden naar algemene informatiepagina's, niet naar commerciele aanbiedingen.

Kosten voor plaatsing van een nieuwsitem bedragen € 595,-. Kosten voor het schrijven bedragen € 75,-

 

 

Blogs en advertorials kunnen extra worden ondersteund via onze social media pagina's op Facebook en Twitter.

  • Een losse post op Facebook kost € 275,-
  • een tweet plaatsen we voor € 95,-
  • beide gelijktijdig voor € 350,-

Een post op Facebook en een tweet voor een gesponsorde blog kost € 250,- extra.

 

 

Logolinks worden op de homepage geplaatst.

Kosten voor eenmalige plaatsing bedragen € 695,- per jaar en bij plaatsing van meerdere logolinks kan een korting worden verleend.

 

 

Het is mogelijk om een speciale editie van de nieuwsbrief samen te stellen rond een specifiek thema. De speciale editie wordt toegezonden aan alle nieuwsbrief abonnee's (ca 25.000) en geproduceerd in samenspraak met de redactie. Verzending is mogelijk op donderdag t/m zondag.

De kosten voor een speciale nieuwsbrief editie bedragen € 1500,-

 

 

Speciaal voor de aankondiging van evenementen heeft Duurzaamnieuws een Event Package samengesteld. De package bestaat uit een uitgebreide aankondiging in de agenda nieuwsbrief en een banner op de agenda pagina gedurende 3 weken.

De kosten voor een Event Package bedragen € 500,-

 

 

Bezoekers uniek / maand, gemiddeld 150.000
Abonnees nieuwsbrief / week 20.000
Volgers Facebook 7.200
Volgers Twitter 21.000

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw.

 

Interesse? Stuur ons je wensen en we nemen omgaand contact op!

Creative Commons-Licentie CC uitsluitend van toepassing op tekst redactie. Overige content alle rechten voorbehouden aan auteurs / producenten.