like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Groningen | 14.10.2018

Appelfeest

Van: op 6 augustus 2018

Op zondag 14 oktober organiseert de Natuur en Milieufederatie Groningen in samenwerking met een heleboel anderen de tweede editie van het Appelfeest.

Dit ter voorkoming van verspilling en ter ere van deze veelzijdige vrucht! Van 11 tot 17 uur kunnen bezoekers hun appel- (of peren)oogst inleveren op het terrein van Toentje in de Oosterparkwijk om te laten persen tot houdbaar sap of afgeven om te laten verwerken tot cider. Daarnaast is er een streekproductenmarktje, is Dr. Appel weer present om jouw soorten te herkennen, kun je jouw unieke appeltaart laten meedingen in Heel Groningen Bakt…Appeltaart en is er weer voldoende te doen voor de jongste bezoekers.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Groningen, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!