like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Als Rutte het niet kan doen we het toch zelf, samen met Duurzaamnieuws

Van: op 30 december 2018

Als Rutte en zijn club het niet kan, moeten we het zelf doen. Op Duurzaamnieuws.nl lees al jarenlang elke dag weer betrouwbaar nieuws en duidelijke informatie over hoe we het klimaat kunnen sparen en de samenleving kunnen veranderen zoals we die écht willen hebben. Zo helpen we je om de keuzes te maken die jezelf en de wereld op een waardige manier vooruit brengen. Voor nu en later. En we helpen je met argumenten waarmee je ook anderen kunt overtuigen om zulke keuzes te maken. 

Behalve daarover schrijven, dragen we er ook echt iets aan bij, voor ons allemaal en voor het klimaat. Daarom halen we nu voor elk nieuw lid 250 kg CO2 uit de lucht. Dat doen we door bomen te planten in het Kibale National Park in Oeganda, waar het oerbos en haar bewoners bedreigd worden. Zo halen we met elke boom tot 250 kg -1 kwart ton- CO2 uit de lucht. Met alle leden samen kan dat oplopen tot vele tonnen. Het project is van Trees for All, dat werkt aan structureel herstel van de natuur, en dat de lokale bevolking in haar bestaan helpt .

De wereld veranderen kunnen we natuurlijk alleen maar doen dank zij mensen zoals jij die ons willen steunen als lid of donateur.  Want om elke dag nieuwe en betrouwbare informatie te bieden is ook geld nodig. Dat krijgen we alleen maar bij elkaar als ook genoeg lezers hun waardering omzetten in een lidmaatschap of donatie.

Nu heeft lid worden dus extra effect: je helpt onafhankelijke berichtgeving voor een betere wereld en je draagt concreet bij aan een beter klimaat. Doe dus ook mee en word nu lid!

Als lid profiteer je bovendien van extra voordelen: je ontvangt de nieuwsbrief als eerste (en zonder reclame), je kunt de website bezoeken zonder storende banners en je ontvangt periodiek korting op speciale ledenaanbiedingen.


Klik hier om lid te worden
 

Als je liever geen lid wil worden kun je ons ook helpen met een donatie. Dat kan met elk bedrag*, en ook anoniem. (Ook voor elke € 50,- euro aan donaties planten we een boom.)

Klik hier om te doneren

Dank je wel voor je steun aan ons en voor het klimaat.

Peter van Vliet,
hoofdredacteur

 

* het minimum bedrag voor een donatie bedraagt € 10,-

Wil je meer weten over het project en hoe we de bomen aankopen? Kijk dan op deze pagina.

Meer artikelen uit de categorie: abopromo

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!