like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 17.11.2018

Bel-je-Bank actie

Van: op 20 oktober 2018

Wist je dat je met 1 telefoontje al het verschil kan maken? Dat kan natuurlijk vanuit je luie stoel, maar wat is nou leuker dan live vanaf de Dam in Amsterdam. Wil je meedoen aan de leukste en belangrijkste actie van het jaar, meld je dan nu aan voor onze Bel-je-Bank actie op 17 november 2018.

Waar gaat de bel-je-bank actie over?

Het regenwoud wordt verwoest. Nederlandse banken helpen daaraan mee. ABN AMRO, ING en de Rabobank steken jouw geld in bedrijven die oerwoud omhakken om er palmolieplantages aan te leggen. Mensen die in het bos wonen en werken, worden verjaagd. Dieren dreigen uit te sterven. Het is niet eerlijk dat banken geld verdienen aan de verwoesting van regenwoud. En zeker niet met ons geld. Vind jij dat ook en wil je meehelpen dit te stoppen? Meld je dan nu aan voor onze bel-je-bank actie op 17 november 2018.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!