like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 10.12.2019

Bijeenkomst Uitreiking Clara Meijer-Wichmann- Penning (mensenrechten)

Van: op 9 december 2019

Uitreiking CMW-mensenrechtenpenning aan Johan Vollenbroek, voorzitter van Mobilisation for the Environment, met aansluitend lezing mr. Jan van de Venis, deskundige Mensenrechten en Duurzaamheid.

Deze jaarlijkse penning is door de Liga voor de Rechten van de Mens aan Johan Vollenbroek, voorzitter van milieu-organisatie Mobilisation for the Environment, toegekend vanwege zijn toegewijde en aanhoudende inzet in en vanuit met name Nederland en Europa voor lucht-, bodem- en waterkwaliteit en duurzame ontwikkeling, het tegengaan van (hoge) uitstoot van schadelijke stoffen als kwik, dioxines, PFAS, stikstofoxiden, ammoniak, zwaveloxiden en fijnstof, het beperken van klimaatverandering en het opkomen voor behoud en versterking van natuur, biodiversiteit, gezondheid en een gezonde leefomgeving.

Meer informatie en aanmelden

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!