like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Rotterdam | 14.03.2020

CHANGEZ #4 – Kledingruil (M/V/C)

Van: op 3 februari 2020

Kopen is UIT, ruilen is IN! ♻️ Je kledingkast puilt uit, maar je hebt niks leuks om aan te trekken. Dat kennen we allemaal. Hoog tijd om te SWAPPEN dus, met in deze editie van CHANGEz ook kinderkleding!

Tegenwoordig kopen we meer en vaker kleding dan ooit tevoren. 70% van de Nederlanders heeft gemiddeld 20 ongebruikte kledingstukken in zijn kast liggen. Tijd om daar verandering in te brengen!

Fairphone 3_Staring lady

Op zaterdag 14 maart wordt BlueCity 010 voor de 4e keer omgetoverd tot een waar ruilfestijn, met muziek, lekkere drankjes van Thijsthee & VET & LAZY en een goed gesprek over duurzaamheid in de mode industrie. De Naaister Rotterdam is ook weer aanwezig om jouw kledingstukken te repareren of op maat te maken.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Publiek, Rotterdam, Zuid-Holland

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws