like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Assen | 01.11. - 02.11.2018

Circulair Bouwevent Drenthe

Van: op 23 oktober 2018

De Provincie Drenthe, Gemeente Assen, Bouwend Nederland, NVBU Bouw Vereniging, Noorderlijk Innovatielab Circulaire Economie en de Natuur en Milieufederatie Drenthe nodigen jou van harte uit voor het Circulair Bouwevent Drenthe. Maak twee dagen lang kennis met de laatste ontwikkelingen en spraakmakende voorbeelden!

Op 1 en 2 november worden verschillende workshops, lezingen en excursies gehouden op en rond het Havenkadegebied in Assen voor ondernemers en opdrachtgevers. Er is ondertussen ongelofelijk veel mogelijk binnen het circulaire bouwen en dat laten we hier zien!

BES LED

Programma
Onno Dwars, directeur van Ballast Nedam, doet de aftrap als keynote speaker. Vervolgens krijgen de deelnemers tijdens de uiteenlopende onderdelen tips en handvatten om zelf daadwerkelijk aan de slag te gaan met circulair bouwen. Met ondermeer bijdragen van Stichting Circulair Bouwen, Madaster, Buro BOOT, Carex, Circo, BuildinG, Tauw, SNN en vele anderen. Het is mogelijk om je in te schrijven voor de individuele onderdelen.

Sluit je daarnaast aan bij het groeiende netwerk binnen Drenthe en het Noorderlijk Innovatielab Circulaire Economie. Of ga aan de slag met studenten om je circulaire vraagstukken op te lossen. Er is heel veel te doen en te zien, dus meld je snel aan want vol=vol.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Drenthe, Professionals, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws