like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
| 20.09.2017

Circulaire economie: trigger voor innovaties in de maakindustrie

Van: op 26 augustus 2017

In de circulaire economie is duurzaamheid geen rem op de economie maar biedt het juist kansen aan bedrijven. Het is een nieuwe vorm van ondernemerschap waar duurzaamheid de trigger is voor innovatie. Er ontstaan andere vormen van samenwerking en logistieke ketens veranderen in netwerken. Dit gaat geregeld samen met nieuwe technologie zoals 3D-Printing of Smart Industry.

Op 20 september willen we op het congres met deskundigen en ondernemers reflecteren op innovaties door de circulaire economie. Een kernvraag is wat de circulaire economie te bieden heeft aan ondernemers. Het congres vindt plaats op de Technische Industriële Vakbeurs in Hardenberg. Windesheim en Stenden Hogeschool organiseren de conferentie in samenwerking met de Technische Industriële Vakbeurs in Hardenberg.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Overijssel, Professionals

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!