like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 06.02.2020

Circulaire Werkplaats – Gezocht: Interieurfrustraties!

Van: op 3 februari 2020

Wat zwerft er werkloos in jouw kantoor rond?

Wat te doen met oude spullen op kantoor? Weet je niet wat je met die kapotte bureaustoel moet? In onze Circulaire Werkplaats staan Furnify en haar netwerk-partners paraat om jouw kantoorleftovers door te lichten en in een nieuw ontwerp te plaatsen. Want waarom zou je het op straat zetten of in je kelder laten staan?

Tijdens de Week van de Circulaire Economie (3 t/m 7 februari) staat een economie centraal die het hergebruik van producten en grondstoffen maximaliseert en hun waardeverlies minimaliseert. Dus neem jouw kapotte bureaustoel mee, een prullenbak waarvan je er 30 over hebt, een stuk van oude lamellen of iets anders waarvan je niet weet wat je er nog mee kunt doen. Past het niet op je fiets? Neem dan een foto (of meerdere) mee. In onze werkplaats gaan we op deze speciale dag de uitdaging aan om in de Werkplaats samen tot een oplossing te komen voor jouw item. Lukt het niet meteen? Dan komen we er later op terug.

Fairphone 3_Staring lady

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws