like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
INLOGGEN
Rotterdam | 27.06.2019

Club Imagine – Terug op Aarde

Van: op 26 mei 2019

Stop met tobben: je kan niet ‘ecologisch’ worden. We zíjn al ecologisch, we zitten met duizend relaties van invloed en afhankelijkheid vast aan het web van onze omgeving. Waar begint de nieuwe ecologie? Right beneath your feet, stupid. Zodra we dat goed inzien, zijn we terug op aarde. De laatste editie van Club Imagine steekt daarom de tenen diep in de bodem die in cultuur gebracht wordt in BlueCity.

Daarmee sluiten we een seizoen lang werken aan de ‘oefenplaats voor aardbewoners’ af. Systemische kritiek vereist systemisch denken. Een nieuwe wereld kan niet alleen uit activisme en verbeelding ontstaan. Ecologie, economie, nieuwe gemeenschappen: alles moet in elkaar grijpen.

BES LED

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Publiek, Rotterdam, Zuid-Holland

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws