like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 11.11.2019

CoCasa Live eerste editie

Van: op 10 september 2019

cocasa live

Herken je dit? Je wordt best moe van al die berichten met de strekking ‘het gaat niet goed met de aarde’, ‘de wereld staat in brand’, de bijen sterven uit’, ‘het ijs smelt steeds sneller’? Maar je maakt je ook zorgen, want door de complexiteit van alles weet je niet meer wat je zelf het beste kunt doen om positief bij te dragen. 

Het kan best ingewikkeld voelen om je eigen weg te vinden naar een persoonlijke en relevante positieve bijdrage. Het lijkt een bijna onmogelijke opgave, zoveel groter dan jezelf, om de ecosystemen in de wereld weer gezond te krijgen. Sommige mensen halen hun schouders op en proberen het zo allemaal te relativeren. Of leggen de verantwoordelijkheid bij 'het bedrijfsleven' of 'de politiek'. Want wat je als individu doet heeft toch weinig invloed? Begrijpelijke reacties. Maar jouw handelen kan wel degelijk verschil maken. Zoek jij de kracht in jouw eigen bewuste keuzes, in wat je zelf kunt doen?

Tijdens de eerste editie van CoCasa Live krijg  je handvatten om je voor een duurzame wereld in te zetten. Daarmee verstevig jij jouw besluit om wél bij te dragen aan de groene (r)evolutie. Het programma helpt je om de problematiek positief en versimpeld te benaderen. De inhoud is toepasbaar op elke context, dus ook op jouw dagelijkse realiteit.

We gaan op zoek naar antwoorden door vanuit drie perspectieven te kijken; mondiaal, lokaal en individueel.

CoCasa Live vindt plaats op 11 november in Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie.

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Professionals, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws