like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 19.12.2018

Conferentie: What kind of economist do we need in the next decade?

Van: op 25 november 2018

Op 19 december organiseren Our New Economy en Rethinking Economics NL samen met Stichting Innovatie Economie-Onderwijs de conferentie What Kind of Economist do we need in the Next Decade: Does Economics Education need a Revolution or a Renovation?

Het economieonderwijs op middelbare scholen en aan universiteiten is toe aan een vernieuwing. Belangrijke veranderingen in de maatschappij en nieuwe inzichten in de economische wetenschap en in andere wetenschappelijke disciplines zijn op dit moment onvoldoende weerspiegeld in de curricula.

Als gevolg hiervan steken scholieren en studenten onvoldoende op van de economie, en zijn ze slecht toegerust om met belangrijke veranderingen in de maatschappij om te gaan. Dit moet veranderen. Maar hoe? En hoe ingrijpend? Alleen renovatie, een totale make-over of iets daartussenin? Deze conferentie wil bijdragen aan het formuleren van een antwoord op deze vragen.

19 December 2018, Koninklijk Instituut voor de Tropen, Mauritskade 63, 1092 AD Amsterdam

Klik hier voor meer informatie en het volledige programma van de conferentie.

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Professionals, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws