like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 13.01.2020

De keten van circulaire bouw

Van: op 3 december 2019

Hoe maken we alle mooie ambities voor herstelbare, herbruikbare en regeneratieve architectuur werkelijkheid? En welke ketenaanpak is hiervoor nodig?

Een wereld waarin alles is ontworpen om te hergebruiken, demonteren of herstellen; het binnen handbereik, maar nog lang geen realiteit. De noodzaak voor circulaire architectuur groeit - denk aan sloop als ontwerpopgave bij nieuwbouw en het materiaalpaspoort -, maar hoe brengen we alle innovatieve en duurzame ideeën in de praktijk? Tijdens deze editie vertellen koplopers uit de bouwketen over de uitdagingen én oplossingen binnen circulaire architectuur en gaan we dieper in op alle mogelijkheden. Ketenaanpak is cruciaal voor deze vooruitgang. Wat hebben alle partners van elkaar nodig en waarom?

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!