like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Lent | 25.05.2018

De Klimaatzaak tegen Shell

Van: op 21 mei 2018

Op woensdag 4 april maakte Milieudefensie bekend naar de rechter te stappen als oliegigant Shell niet op korte termijn van koers verandert. Het bedrijf houdt zich namelijk niet aan de afspraken die in het Parijse klimaatakkoord zijn gemaakt. Waarom richt Milieudefensie zich specifiek op Shell? En wat staat er precies het spel?

Wil jij meer weten over hoe deze klimaatzaak tot stand is gekomen, wat de beoogde doelen zijn en wat jij zelf kunt doen om deze zaak te steunen? Op 25 mei wordt een avond georganiseerd in De Kleine Wiel, waar een spreker van Milieudefensie meer inzicht zal geven in deze zaak en jouw vragen kan beantwoorden. Daarna volgt een gezellige pubquiz en borrel. We hopen je te zien op 25 mei!

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Gelderland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!