like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Varik | 09.06.2020

DeelGenootschap in de praktijk

Van: op 28 januari 2020

Een nieuwe economie vraagt om andere manieren van samenwerken. Steeds vaker knellen ‘oude’ structuren waarbij geld verdienen, macht en invloed vergaren leidend zijn. Ondanks het nobele doel. Met als gevolg bestuurders van bedrijven, stichtingen, verenigingen of coöperaties die meer zeggenschap hebben dan de deelnemers aan het proces. Of je het nu wilt of niet, de oorspronkelijke passie en energie van individuen gaat regelmatig ten onder in ruzie, geharrewar over geld of zeggenschap. Zonde! Want al die energie willen we graag steken in het realiseren van een duurzame, inclusieve samenleving, met mensen die werk willen maken van hun passie en hun dromen willen realiseren.

Data: dinsdagmiddag 7 april 2020 (introductiemiddag) en verder de dinsdagen 21 april, 12 mei, 26 mei en 9 juni. In totaal 4,5 dag.

Fairphone 3_Staring lady

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Gelderland, Professionals, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws