like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 15.09.2018

Donut D-Day

Van: op 12 september 2018

De Donuteconomie is goed voor mens, maatschappij, aarde, milieu en dier. Kate Raworth maakt overal furore met haar pleidooi voor de duurzame Donuteconomie.

Op Donut-D-Day (DDD), zaterdag 15 september, willen we elkaar inspireren en aanmoedigen om concreet aan de slag te gaan. De Donuteconomie doen we gewoon met elkaar. Vanuit drie verschillende bewegingen gaan we met elkaar aan de slag op DDD. De milieubeweging, de monetaire hervormers en de voorstanders van het basisinkomen ontmoeten elkaar op DDD.

Wees van harte welkom op DDD om jouw actieve steentje bij te dragen. De toegangsprijs bedraagt € 25,-* inclusief koffie, thee, biologische donut en lunch. Het wordt een gedenkwaardige dag in de Keizersgrachtkerk, hartje Amsterdam.

*Mocht de toegangsprijs een belemmering vormen, stuur dan een e-mail met de vraag naar een kortingscode.

Klik hier voor meer info en aanmelden.

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Overige, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!