like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 04.10. - 13.10.2019

Dutch Sustainable Fashion Week

Van: op 31 juli 2019

Een kijk in de toekomst van mode

Stichting Dutch Sustainable Fashion Week organiseert voor de zesde keer op rij het grootse landelijke duurzame mode evenement, met terugkerende thema’s als circular fashion, waste reduction en (new textile) innovation. Dit jaar zal de DSFW van 4 t/m 13 oktober 2019 plaatsvinden. Met samenwerkingspartners als Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, INretail, CIRCL, Hema en de SER wordt de DSFW foundation ondersteunt in het landelijk aandacht vragen voor duurzaamheid in de modebranche.

Na vijf edities zijn de DSFW en het publiek klaar voor de volgende stap: een meer toekomstgerichte blik. Tijdens deze editie DSFW zal het publiek meegenomen worden in wat de toekomst van (Dutch) sustainable fashion zal zijn. Gedurende deze tien dagen wilt de DSFW duurzame fashion ontwikkelingen, innovaties en young designers een podium bieden naar het brede publiek, talentontwikkeling stimuleren, informatie over duurzame mode verstrekken en belanghebbende partijen met elkaar verbinden.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws