like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
INLOGGEN
Amsterdam | 23.03.2020

Duurzaam investeren voor nu en later

Van: op 22 februari 2020
Hoe kan jij door duurzaam investeren impact maken met jouw geld?

Stan&Wende en Portaal Duurzaam Financieel organiseren een avond over duurzaam investeren voor particuliere beleggers die impact willen maken, voor nu en later. Duurzaam investeren biedt kansen voor bedrijven en daarom voor beleggers. Het gaat om dubbel rendement, financieel én maatschappelijk. Daarnaast brengen we een aantal zeer interessante sprekers bij elkaar. Vanuit hun kennis en expertise laten ze ons zien hoe je mensen en middelen met elkaar kunt verbinden.

In een prikkelende en uitdagende setting spreken we over manieren die er zijn voor een eerlijke, groene en menselijke wereld. Zo neemt Maurits Groen ons op zijn bevlogen manier mee in het verhaal over ‘Light up a nation’, de film 2020 en Waka Waka.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws