like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Den Haag | 25.09.2019

Bijeenkomst Duurzame Haagse Wijken: Duurzaam Sociaal

Van: op 10 september 2019

Duurzaam en sociaal gaan hand in hand. Duurzame initiatieven dragen bij aan de veerkracht van mensen. Duurzaam initiatief geeft je de kans om talenten in te zetten, deel uit te maken van een netwerk, en ook geld te besparen en te verdienen. Op 25 september slaan we een brug tussen duurzaam en sociaal. Je bent van harte welkom!

Mooie voorbeelden

De koelkastjes van Vers en Vrij met restanten van restaurants, staan straks in alle Haagse wijken. In de Buurtschuur in Segbroek hangt gereedschap, dat je niet meer hoeft te kopen. Je kunt thuis-kok worden bij Thuis Afgehaald en zo je netwerk vergroten en bijverdienen. En door aan te haken bij een van de energiebesparings-initiatieven breng je je maandlasten omlaag. We zien zeker 5 raakvlakken tussen duurzaam en sociaal: 1 Voedsel(verspilling), 2 Ruilen, delen, lenen, 3 Energie besparen, 4 Mobiliteit en 5 Arbeidsparticipatie.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Den Haag, Publiek, Zuid-Holland

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!