like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Nijmegen | 30.01.2018

Duurzaamheidscafé 2018 #1: Circulaire Economie

Van: op 2 december 2017

Ontdek nieuwe manieren om je huis in te richten!
Een bijzondere kennismaking met het circulair ingerichte huis in de Spoorbuurt
Het eerste Duurzaamheidscafé in 2018 krijgt een bijzondere invulling. We gaan op bezoek bij de eerste circulair ingerichte sociale huurwoning in Nederland, dat staat in de Spoorbuurt in Nijmegen. Daarna volgt een vermakelijk programma onder leiding van Happy Miel in basisschool De Muze.

Circulair ingerichte woning in de Spoorbuurt
In de Van Diepenbrockstraat 22 is vanaf 30 januari de eerste circulair ingerichte woning van Nederland te bezichtigen. Woningcorporatie De Gemeenschap stelt dit huis een jaar lang beschikbaar, met als doel om iedereen te laten zien wat Circulaire Economie betekent. Tevens krijgt het huis een functie als kleine evenementenlocatie en ontmoetingsplek voor bewoners uit de buurt.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Gelderland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!