like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Assen | 31.10.2018

Duurzaamheidsfestival ‘De Smaak van Groen’

Van: op 28 oktober 2018

Op woensdag 31 oktober 2018 organiseert de Lions Assen Drentsche Aa het duurzaamheidsfestival ‘De Smaak van Groen’ in het Duurzaamheidscentrum Assen. Een avond voor buurtverenigingen, serviceclubs en bewoners uit Assen die aan de slag willen met duurzaamheid. Het festival biedt informatie, producten en slimme huis-tuin-en keukentips waarmee je direct aan de slag kunt in eigen woning, buurt of club. Zonder dat dit financiële investeringen hoeft te vergen.

Tijdens het festival staan vier thema’s centraal: duurzame energie, voedsel & natuur, producten & afval en vervoer. Naast inspirerende presentaties van o.a. Dr. Carina Wiekens (lector en oprichter van de onderzoeksgroep Duurzaam Gedrag van de Hanzehogeschool Groningen) en Femke Adriaens (beleidsspecialist duurzaamheid van de gemeente Assen) kent het festival ook huiskamers waar je binnen kunt lopen. Hier kun je in gesprek gaan met deelnemers van lokale initiatieven en organisaties of deelnemen aan een workshop.

 

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Drenthe, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!