like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Middelburg | 20.09. - 21.09.2019

Duurzaamheidsfestival ZLND2050

Van: op 10 september 2019

Hoe duurzaam is Zeeland in 2050?

De doelstelling vanuit de overheid is om tegen die tijd volledig circulair en duurzaam te zijn. Een mooi streven… maar waar staat Zeeland momenteel op dit gebied? En wat gaan we eraan doen om te zorgen dat we deze doelstellingen ook daadwerkelijk halen? Ook jij zal hier iets in moeten bijdragen, want dit gaat ons allemaal aan! Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.

Om je een antwoord te geven op deze vragen, geven wij een feestje: een heus duurzaamheidsfestival. De eerste in zijn soort in Zeeland! Net als andere festivals hebben wij muziek, een dansvloertje, veel gezelligheid en ook kinderactiviteiten ontbreken niet. Wat ZLND2050 bijzonder maakt, is dat wij vooral heel veel duurzaamheidspioniers, mensen met een goed verhaal, probeersels, een biologisch verantwoorde markt, waterstof auto’s en nog veel meer laten zien!

 

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Professionals, Publiek, Zeeland

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!