like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Duurzaamnieuws kan niet zonder jouw steun. Doe mee en word nu lid.

Van: op 10 oktober 2018

Terwijl de temperatuur oploopt en de stand van het klimaat kritieker wordt zorgt Duurzaamnieuws.nl elke dag weer voor betrouwbaar nieuws en duidelijke informatie. Over hoe we het klimaat kunnen sparen en de samenleving kunnen veranderen zoals we die we écht willen hebben. Zo helpen we je om die keuzes te maken die jezelf en de wereld op een waardige manier vooruit brengen. Voor nu en later. En we helpen je met argumenten waarmee je ook anderen kunt overtuigen om zulke keuzes te maken.

Dat is hard nodig, getuige het laatste rapport van het IPCC. Zelfs de hoogste rechter is inmiddels overtuigd van die noodzaak, met de toewijzing van het hoger beroep in de Klimaatzaak en de eis aan de regering om méér te doen om verdere klimaatverandering te voorkomen.

Dat blijven we dus doen en we zijn blij dat je ons regelmatig bezoekt. Mede dank zij mensen zoals jij en de steun van onze bestaande leden en donateurs hebben we zelfs een nominatie voor Website van het Jaar in de wacht gesleept. Dat is mooi, maar er is geen tijd te verliezen en we moeten verder.

Daarbij kan ook jij ons helpen. Want om elke dag nieuwe en betrouwbare informatie te bieden is ook geld nodig. Dat krijgen we alleen maar bij elkaar als ook genoeg lezers hun waardering omzetten in een lidmaatschap of donatie. Doe daarom ook mee en word nu lid!Klik hier om lid te worden
 

Als je liever geen lid wil worden kun je ons ook helpen met een donatie. Dat kan met elk bedrag*, en ook anoniem.

Klik hier om te doneren

Doe ook mee en steun Duurzaamnieuws.nl. Dank je wel.

Peter van Vliet,
hoofdredacteur

 

* het minimum bedrag voor een donatie bedraagt € 10,-

Meer artikelen uit de categorie: abopromo