like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Holten | 02.10.2018

Duurzame Dialoog

Van: op 18 september 2018

Landal en Greenchoice hebben als partners samen de missie om Nederland groener te maken. In dit partnerschap ontwikkelen wij gezamenlijk initiatieven om meer mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden van duurzaam leven in bestaande woningen. Verrassend groen leven!

Op Landal Twenhaarsveld (Holten, Overijssel) hebben twee accommodaties (bouwjaar 1985) een groene make-over gehad. Op weg naar energieneutraal wonen. De woningen zijn van het gas af, ze worden verwarmd met een warmtepomp en er wordt gekookt op inductie. Verder zijn o.a. isolatie in dak en glas geïnstalleerd en zonnecollectoren op het dak. Uiteraard is ook gekozen voor een duurzame inrichting.

Landal zet, naast deze woningen, grote stappen om hiermee voor verduurzaming van haar eigen accommodaties en bedrijfsvoering te realiseren. We richten ons vooral op onze 2.8 miljoen gasten om hen te inspireren om ook thuis hiermee aan de slag te gaan, binnen het eigen bereik. Alle beetjes helpen en leveren een bijdrage aan een betere wereld.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Overijssel, Professionals

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!