like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Duurzame kantoormeubelen met een fraai design

Bij het aanschaffen van kantoormeubelen wordt er meestal als eerste gekeken naar de prijs, de benodigde hoeveelheid en het design. Maar waar vaak geen rekening mee gehouden wordt, is of de meubels wel geproduceerd zijn met oog voor duurzaamheid. En voor iemand die hier wel van bewust is, kan het soms knap lastig zijn om een aanbod met verschillende duurzame kantoormeubelen te vinden. Vaak is het niet helemaal duidelijk of kantoormeubelen volgens een duurzaam proces gefabriceerd zijn. Hecht u waarde aan kantoormeubelen die gefabriceerd zijn met oog voor mens en milieu? En wilt u graag met honderd procent zekerheid kunnen zeggen dat u in het bezit bent van duurzaam kantoormateriaal? Kijk dan eens op de website van Vink Lisse. Wij vertellen u graag meer over dit bedrijf. [Advertorial]

 

Duurzame kantoormeubelen van Vink Lisse

Vink Lisse is gespecialiseerd in het maken van producten die op kantoor gebruikt kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan verschillende meubelen maar ook aan producten die te maken hebben met de aankleding van het kantoor. Wanneer u kantoormeubelen aanschaft bij Vink Lisse weet u zeker dat u producten aanschaft bij een bedrijf dat zich verantwoordelijk voelt voor de natuur, voor het milieu en voor de mensen. De productie van alle producten wordt goed in de gaten gehouden zodat het op milieuvriendelijke wijze wordt uitgevoerd.

Daarnaast probeert Vink Lisse processen die wel negatieve effecten op het milieu hebben te veranderen en daardoor te verminderen. Naast het feit dat het fabricageproces op een milieuvriendelijke wijze wordt uitgevoerd, zijn de kantoormeubelen gemaakt van sterk materiaal waardoor de meubelen een lange levensduur hebben. U kunt dus een lange periode plezier hebben van uw duurzame aankoop. En Vink Lisse hecht niet alleen waarde aan duurzaamheid. Ze zijn zich er zeker van bewust dat het kantoormeubilair ook uw visitekaartje is. Het bedrijf maakt mooie designs waardoor het meubilair zeker gezien mag worden!

 

Bekijk de duurzame kantoormeubelen op de website van Vink Lisse

Bent u al nieuwsgierig geworden naar de producten van Vink Lisse? Naast duurzame kantoormeubelen zijn hier ook andere duurzame producten te vinden voor uw kantoor. Denk hierbij aan: kluizen, sleutelkastjes, kantoorapparaten, papierversnipperaars en documenthouders.