like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 06.11.2019

Energieweek | Verdiepingssessie voor Vv’s over zon, isolatie en aardgasvrij voor VvE’s

Van: op 29 oktober 2019

Verdiepingssessie zon, isolatie en aardgasvrij voor VvE’s

De weg naar verduurzaming is voor bestaande woongebouwen best ingewikkeld. U weet wat er kan: zonnepanelen, of isolatieglas, of een nieuwe verwarmingsinstallatie, misschien wel stadswarmte. Maar hoe kom je nu tot een concrete vervolgstap? Wat voor informatie is nodig om de leden te informeren en mee te nemen in een besluit? Hoe organiseer je een ALV waarin effectief beslissingen genomen worden?

Fairphone 3_Staring lady

Voor appartementseigenaren en bestuursleden van VvE’s organiseert de gemeente Amsterdam in samenwerking met !WOON een verdiepingssessie. Heeft u al een VvE-energie-advies en wilt u een volgende stap zetten, kom dan naar deze avond. Hier kunt u tips en voorbeelden ophalen om daarmee verder te werken aan besluitvorming in uw VvE. Er wordt specifiek aandacht besteed aan zonne-energie, isolatiemaatregelen en aardgasvrij oplossingen. Maar ook andere vragen kunnen aan bod komen. En wellicht zijn uw ervaringen weer heel nuttig voor andere deelnemers en helpen we elkaar zo verder.

Inloop vanaf 19.00. We sluiten de avond af met een borrel.

Meer informatie en aanmelden

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws