like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 07.11.2019

Energieweek | Warmtebeeld wandeling Noord

Van: op 29 oktober 2019

Warmtebeeld wandeling door Volewijck en de Vogelbuurt

Voor deze instructieve wandeling nodigen we met name leden van bewonerscommissies en andere bewonersvertegenwoordigers uit de Volewijck en de Vogelbuurt uit. Naast educatief is het natuurlijk ook een uitgelezen kans om contacten te verdiepen.

Samen met geïnteresseerden lopen we met een warmtecamera langs een aantal renovatieprojecten in de Volewijck en de Vogelwijk. Bij sommige huizen gaan we ook naar binnen. We maken foto’s van geïsoleerde en niet-geïsoleerde woningen en bespreken gezamenlijk de resultaten. We geven u daarbij uitleg van de werking van de camera en de toepassingsmogelijkheden die mogelijk ook voor u van belang kunnen zijn.

Indien u mee wilt op ‘expeditie’, dan graag van te voren aanmelden via de mail naar g.deschiffart@wooninfo.nl, Gerrit de Schiffart, !WOON team Noord.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws