like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
INLOGGEN
Rotterdam | 08.05.2019

EU-verkiezingsdebat Energie en Klimaat

Van: op 23 april 2019

Op 8 mei vindt het grote EU-verkiezingsdebat over energie en klimaat plaats in het nhow Rotterdam. Energie en klimaat zijn belangrijke thema’s voor de Europese verkiezingen van 23 mei. Er liggen grote uitdagingen voor ons en er valt echt wat te kiezen.

Daarom organiseren Essent en de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) op 8 mei een stevig debat met Europese politici van de grotere politieke partijen. Kiezers, energieprofessionals en media zijn benieuwd naar de mening van Europese kandidaten over een aantal thema’s. Welke kansen biedt de energietransitie voor de economie? Moet Europa bindende klimaatdoelen opleggen aan landen, om Parijs te halen? Hoe blijven we leveringszekerheid garanderen? En hoe zorgen we voor draagvlak voor de energietransitie?

BES LED

Europese politici van de grootste Nederlandse politieke partijen gaan met elkaar in debat over Europees energie en klimaatbeleid. Rogier Elshout zal het debat leiden, Patrick Lammers (CEO Essent) opent het debat en Olof van der Gaag (directeur NVDE) sluit het af.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Publiek, Rotterdam, Zuid-Holland

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws