like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Rotterdam | 03.03.2020

Expertmeeting Afval & Milieu

Van: op 17 februari 2020

De snelheid waarmee technologie zich ontwikkelt neemt enorm toe. Ook de Afval- & Milieubranche wordt steeds verder gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Er komt meer en meer data beschikbaar uit onder andere logistieke processen van afvalinzamelaars en afvalverwerkers. Deze data is cruciaal binnen het ecosysteem van een organisatie. Het is bewezen dat datagedreven organisaties beter presteren.

Binnen de Afval- & Milieubranche merken we dat er vraagstukken ontstaan over onder andere vergrijzing (datageletterdheid), het gebruik van systemen, de monopoliepositie van leveranciers, het sturen op KPI's en de kwaliteit van data.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Professionals, Rotterdam, Zuid-Holland

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dan kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!