like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Rotterdam | 01.07.2018

Fair Fashion Festival Rotterdam

Van: op 28 april 2018

Zondag 1 juli 2018 zal het Fair Fashion Festival alweer voor de tweede keer plaats in Rotterdam plaatsvinden. Wat het extra bijzonder maakt, is dat in heel Nederland dit de 10e editie zal zijn van het Fair Fashion Festival! Kom jij dat met ons vieren?

We streven ernaar om de groeiende bewustwording van de impact van mode, op de maatschappij en het milieu, verder te helpen door eerlijke kleding en duurzaam consumeren onder de aandacht te brengen. Het is van belang dat de consument zich (nog meer) bewust wordt van de herkomst van hun kleding zodat deze zelf actief kan helpen aan het oplossen van problemen hieromtrent.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Publiek, Rotterdam, Zuid-Holland

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!