like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Utrecht | 05.10.2019

Fair Fashion Festival Utrecht

Van: op 1 oktober 2019

Wil jij een kijkje nemen in de modewereld van de toekomst? Dit kan op 5 Oktober op het Fair Fashion Festival in de Janskerk & Jansbar in Utrecht. Op het Fair Fashion Festival vinden we het vooral belangrijk om jou enthousiast te maken over hoe vet en duurzaam de modewereld eruit zou kunnen zien. The fair future of fashion is exciting!

Op het festival hebben we o.a. een tentoonstelling over de toekomst van de mode, een markt waar je kan shoppen zonder je schuldig te voelen, een modeshow waar we laten zien dat duurzame mode in alle vormen en maten komt, talks waarbij je jouw kennis over de duurzame modewereld kan opkrikken EN hele toffe workshops waarbij je zelf ervaart hoe vet het kan zijn mee te werken aan een duurzame wereld.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Publiek, Utrecht

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!