like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Utrecht | 22.02.2018

Fair Future Meet-up #2

Van: op 15 februari 2018

We leven in een tijd van grensoverschrijdende problemen die we niet zelf kunnen oplossen: toenemende ongelijkheid, biodiversiteitsverlies en klimaatverandering. Gelukkig kijkt de nieuwe generatie verder dan economische groei en neemt het aantal mensen dat iets aan deze grensoverschrijdende problemen wil doen toe.

Wij vinden het belangrijk dat multinationals zich aan bepaalde regels houden en nationale regeringen geen faciliterende rol voor multinationals vervuilen. Deze borrel is bedoeld om kennis te maken met Milieudefensie en Jongeren Milieu Actief (JMA), gelijkgestemden te ontmoeten, elkaar te inspireren maar vooral om een gezamenlijke strategie te vormen en de krachten te bundelen om echt impact te maken.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Publiek, Utrecht

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!