like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 12.05.2018

Fair Future Meet-up XL: Door Jongeren Voor Jongeren

Van: op 7 maart 2018

Overal om ons heen verschijnen de mooiste initiatieven en projecten voor een Fair Future. Maar hoe draag jij je steentje bij? Dat willen we graag horen op onze Fair Future Meet-up XL!

Op 12 mei organiseert JMA (de jongerenorganisatie van Milieudefensie) de Door-Jongeren-Voor-Jongeren-dag. Je krijgt dan niet alleen de kans om de ideeën van anderen aan te horen, maar ook om zelf jouw verhaal te doen!

Wij jongeren hebben namelijk al heel veel creativiteit en kennis in huis en het zou zonde zijn om dit ongezien te laten. Heb jij bijvoorbeeld in je dagelijks leven een goede manier gevonden om iets veel duurzamer te doen? Deel het met ons! Of heb jij dé tip over hoe je een campagne succesvol kan maken? We willen het allemaal horen!

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!