like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Faire Lezer worden, waarom?

Meer dan ooit is een onafhankelijk geluid voor duurzaamheid van belang. Om te laten zien dát het duurzamer kan en hóe het duurzamer kan. En om de vinger aan de pols te houden waar duurzaamheid in de verdrukking dreigt te komen.

Duurzaamnieuws.nl helpt al meer dan 10 jaar mee om te zorgen dat de plofkip uit de schappen verdwijnt. We houden stand tegen fossiele- en kernenergie en helpen de verspreiding van energie die schoon is. We steunen acties voor groene groenten, slaafvrije chocola en zuivere koffie. We zoeken mee naar nieuwe wegen om de transitie te versnellen en we leveren de informatie en inspiratie om samen duurzamer en gelukkiger te worden.

Daarbij willen we

  • geen sponsoren toelaten die de onafhankelijkheid van de redactie beïnvloeden;
  • geen gebruik maken van subsidie zodat we objectief kunnen blijven;
  • en geen adverteerders toelaten voor producten waar we niet achter kunnen staan.

Dus hebben we de faire steun van jullie allemaal hard nodig om onze begroting rond te maken. Want net zoals de koffie- en bananenboeren ver weg die we zo graag met Fair Trade steunen, hebben onze correspondenten en redacteuren hier in Nederland ook een eerlijk inkomen nodig om te kunnen leven en werken. Die steun kregen we in 2014 al van vele honderden Copioniers en donateurs; dank jullie wel!

In ruil voor jouw faire steun krijg je van ons toegang tot de website en nieuwsbrieven zonder storende reclamebanners en zorgen we regelmatig voor scherpe aanbiedingen speciaal voor onze abonnees. Met de korting op die aanbiedingen kun je de bijdrage meer dan terugverdienen.

Wie ons nog niet heeft gesteund, roep ik graag nu op om dat vanaf nu wel te doen, door ook Faire Lezer te worden. Want een Faire Lezer is een lezer die naar draagkracht bijdraagt aan de informatie die hij afneemt en waardeert. Zodat wij die informatie kunnen blijven leveren, ook aan mensen die echt niet kunnen bijdragen.

Faire Lezer kun je worden door je als lid-abonnee aan te melden. Dat kan al vanaf 33,- per jaar. Dat is de prijs van een slokje koffie per week....

Word nu ook Faire Lezer. Dan help je ons zuiver nieuws voor een duurzame samenleving te blijven maken. Je ontvangt duurzaam voordeel voor je zelf. En je krijgt een goed gevoel op de koop toe.

Peter van Vliet
hoofdredacteur

 

Word nu lid en Faire Lezer:

1jaarlid

3jaarlid

altijdlid


Wil je liever doneren, klik dan hier.

Wil je Fair Lezen als bedrijf? Klik dan hier.