like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 21.03.2019

Fossielvrij NL meet-up & borrel

Van: op 16 maart 2019

De gevolgen van klimaatverandering zoals extreem weer en de stijgende zeespiegel beïnvloeden nu al gemeenschappen over de hele wereld. Er is nú radicale actie nodig om ernstige klimaatchaos te voorkomen! Toch gebeurt er veel te weinig.

Word jij ook zo ongeduldig? De Fossielvrij beweging pakt klimaatverandering aan door het bouwen van een burgerbeweging die de macht van kolen-, olie- en gasbedrijven doorbreekt. Zo versnellen we de transitie naar een duurzame economie. Samen roepen we publieke instellingen - zoals pensioenfondsen, musea en scholen - op hun banden met de fossiele industrie te verbreken. Op die manier brokkelt de machtspositie van fossiele bedrijven af en ontstaat er ruimte voor een eerlijk, decentraal energiesysteem met 100% duurzame energie voor iedereen.

Facebookpagina

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws