like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
diverse locaties | 01.06. - 13.06.2020

Fossielvrije Weken 2020

Van: op 1 maart 2020

Heel Groningen, Drenthe en Friesland reizen van 1 t/m 13 juni 2020 fossielvrij tijdens de Fossielvrije Weken

Van elektrisch, groengas, blauwe diesel en waterstof tot de (e-)fiets, het OV of thuiswerken. Wij laten zien dat fossielvrij reizen nu al kan! Van jong tot oud, met of zonder rijbewijs, van basis- tot hogeschool en van sportclub tot energiecoöperatie: de gehele gemeenschap kan meedoen met de Fossielvrije Weken. Het wordt twee weken feest zonder fossiele brandstoffen!

BES LED

Iedereen doet mee!


De inspirerende Fossielvrije Weken zijn van alle noorderlingen. Inwoners van alle leeftijden en achtergronden doen mee. Dorpen presenteren liftplekken en organiseren events. Burgers starten een fossielvrije boodschappenservice in hun buurt of reizen met deelauto’s. De hele gemeenschap kan inhaken en het fossielvrije voorbeeld geven. Laten jij en je dorpsgenoten de fossiele auto twee weken staan?

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Drenthe, Friesland, Groningen, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws