like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
INLOGGEN
Online | 25.03.2020

Gratis webinar CO2 Prestatieladder voor bedrijven

Van: op 23 maart 2020

Het CO2-Prestatieladder certificaat is in iets meer dan 8 jaar uitgegroeid tot een groot succes in Nederland. Meer dan 800 bedrijven hebben inmiddels het certificaat behaald en steeds meer overheden behalen nu zelf het certificaat en gebruiken het certificaat ook bij het duurzaam inkopen van hun goederen en diensten.

Inmiddels hebben wij al meer dan 250 bedrijven en 12 overheden geholpen bij het behalen van het certificaat. Dat is natuurlijk erg veel maar onze verwachting is dat het certificaat de komende jaren nog sterker zal groeien door de snelle groei bij de overheden.

Wil jij net zoals andere bedrijven ook aan de slag met de CO2-Prestatieladder? Meld je dan nu aan voor onze gratis online informatiebijeenkomst (webinar) hierover.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Nederland, Professionals

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws