like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Eindhoven | 08.12.2017

Groen Café – Duurzame Mobiliteit

Van: op 19 november 2017

Proeftuin 040, de Bibliotheek Eindhoven en Trefpunt Groen Eindhoven nodigen u graag uit om mee te praten over 'duurzame mobiliteit' tijdens het tweede Groen Café.

Hoeveel levensjaren mag een auto ons kosten? 

We staan als stad voor een aantal belangrijke opgaven de komende tijd. We moeten de stad aanpassen aan een veranderend klimaat, de luchtkwaliteit moet verbeterd worden en de biodiversiteit mag omhoog. En we moeten (niet te vergeten!) flink aan de slag om de CO2 doelstellingen uit de klimaatbegroting te halen.

Tegelijkertijd groeit de stad. Het gaat economisch goed en Eindhoven wordt steeds aantrekkelijker voor bedrijven, bewoners, toeristen en dagjesmensen. Een goede zaak! Maar dat betekent ook dat het flink drukker wordt op de weg én in de lucht. Om de stad niet aan het eigen succes ten onder te laten gaan zal de stad goed bereikbaar moeten blijven.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Brabant, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!