like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Utrecht | 27.01.2020

Groene Maandag

Van: op 21 januari 2020

Maandag 27 januari 2020 organiseert Milieucentrum Utrecht een Groene Maandag. Deze inloopavond is voor bewoners die graag meedenken en meewerken aan het verduurzamen van Utrecht. Deze derde editie belooft interessant te worden! De avonden hebben een informatief deel en een interactief deel waarbij we graag samen in gesprek gaan over groene ideeën voor Utrecht.

Luchtkwaliteit
Deze editie gaat het informatieve deel over luchtkwaliteit, maar liefst twee initiatieven uit Utrecht vertellen je graag meer over hun werk. Claar Schouwenaar van de provincie Utrecht komt iets vertellen over het project ‘de snuffelfiets’; snuffelfietsers verzamelen allerlei data over luchtkwaliteit in de stad door een sensor op de fiets. Zo wil het project inzicht krijgen in schone fietsroutes. Luchtwachters Ben Slijkhuis en Jan Willem Bloemkolk, activisten en lobbyisten voor een betere luchtkwaliteit, komen vertellen over hun inzet voor een betere luchtkwaliteit in Utrecht.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Publiek, Utrecht

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws