like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Utrecht | 30.09.2019

Groene Maandag inloopavond

Van: op 23 september 2019

Inloopavond voor bewoners die aan de slag willen om de eigen straat of buurt te vergroenen.
Op deze avond staan de projecten ‘Groenwachter’ en ‘Meet je stad’ centraal.
Het project ‘Meet je stad’ gaat uit van de mogelijkheid om zelf het klimaat in je straat te meten en ervaringen uit te wisselen met andere burgerwetenschappers. In het project ‘Groenwachter‘ draait het om meer en beter groen in de wijk én het creëren van werkgelegenheid.
Ook zijn bewoners met eigen ideeën en initiatieven voor klimaatadaptatie in Utrecht en groen in de straat, welkom op Groene Maandag!

Het Milieucentrum biedt ondersteuning, zodat zoveel mogelijk bewoners klimaatzorgen kunnen omzetten in positieve acties. Het Milieucentrum Utrecht zorgt voor een gastvrije ontvangst met soep en broodjes en inhoudelijke bijdrages van deskundigen. De avond is informeel van karakter maar in verband met de catering is aanmelden vooraf noodzakelijk. Email projecten@mcu.nl

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Publiek, Utrecht

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!