like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Den Bosch | 03.12.2019

Grote Klimaat Oplossingen Congres

Van: op 15 november 2019

Het congres vormt een concretisering van de oplossingen die het recent verschenen boek Drawdown aandraagt, het meest veelomvattende plan dat ooit is voorgesteld om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Doel van het congres is aantrekkelijke handelingsperspectieven voor ons land te ontwikkelen.

Het Grote Klimaat Oplossingen Congres is vooral bedoeld voor milieuprofessionals bij overheid, bedrijfsleven en wetenschap en voor deelnemers van maatschappelijke groeperingen rond klimaat. De organisatie is in handen van MilieuCompleet, het gezamenlijke platform van VVM, Milieu Compact en MilieuMagazine.

Het congres staat onder leiding van Maurits Groen, die ook de aftrap verzorgt. Plenair komen sprekers van naam aan het woord: niet over de ernst van de problematiek, maar wat al op korte termijn concrete mogelijkheden zijn om de effecten van de opwarming van de aarde te beperken. In sessies worden de maatregelen belicht die op deelterreinen mogelijk zijn.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Brabant, Professionals

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!