like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Maastricht | 23.06.2019

Het Limburgse ECO Festival

Van: op 8 juni 2019

Kom samen met ons de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG) van de Verenigde Naties krachtig en positief uitdragen op het eerste Limburgse ECO-festival: het afstudeerproject van de IVN natuurgidsen 2017-2019.

Op zondag 23 juni a.s. van 13 tot 17 uur vindt er in de Natuurtuinen van het Jekerdal een uitgebreid activiteitenprogramma plaats voor jong en oud.
Meer dan 30 deelnemers verzorgen een afwisselend programma met diverse workshops zoals bestuiversvriendelijk tuinieren, koken met onkruid, duurzaam boodschappen doen, wat doe je met je keukenafval in een kleine woning, natuurkunst, stropoppen en zaadbommen maken en nog veel meer. Educatieve activiteiten en presentaties worden afgewisseld met muzikaal amusement en proeverijen. Er is veel informatie over duurzaam leven en doen, om te inspireren, motiveren en amuseren.
.

Fairphone 3_Staring lady

Facebookpagina

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Limburg, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws