like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Groningen | 23.02.2018

Het Nationaal Duurzaamheidsdebat: Limits to Limits

Van: op 15 februari 2018

De Green Office en GDS Kalliope organiseren op vrijdagavond 23 februari het Nationaal Duurzaamheidsdebat: Limits to Limits.

Het thema van het debat is ‘Limits to Limits’, waarmee we de discussie aangaan over de mate waarin mensen bereid zijn om hun huidige manier van leven aan te passen voor een duurzamere toekomst. Duurzaamheid wordt vandaag de dag vaak als normaal gezien en speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. Toch krijgen we regelmatig te horen dat het allemaal niet snel genoeg gaat en dat we met z'n allen meer moeten doen om klimaatverandering binnen de grenzen te houden. Tijdens het debat gaan we op zoek naar hoe ver we met duurzaamheid willen gaan: wat zijn we wel en niet bereid om te doen voor een duurzamere toekomst, en waarom? Hebben we een zetje nodig om duurzamer te leven, zijn er regels en wetten nodig, of kunnen we het ook uit onszelf doen?

Fairphone 3_Staring lady

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Groningen, Professionals, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws