like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 16.12.2019

Het Nieuwe Klimaat met Marjan Minnesma – Het gelijk van Urgenda?

Van: op 25 november 2019
Aan de vooravond van de uitslag van de Urgenda-zaak gaan wij op zoek naar nieuw leiderschap voor een rechtvaardiger klimaat.
20 december 2019 kan de geschiedenisboeken in gaan als de dag waarop Urgenda, en daarmee directeur Marjan Minnesma, de belangrijkste milieu-organisatie van Nederland wordt en bepaalt welke kant ons land op gaat met ons klimaat. Aan de vooravond van de uitspraak van de Hoge Raad in de Urgenda-zaak, waarin het bijna zeker is dat de Nederlandse Staat wordt gedwongen om de CO2-uitstoot met 25 procent terug te dringen, gaan wij in gesprek met Marjan Minnesma en andere klimaatleiders. We praten over de impact van de uitspraak, de vervolgstappen en een nieuwe generatie rolmodellen die strijdt voor een rechtvaardig klimaatbeleid.

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws