like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Amsterdam | 10.02.2020

Het Nieuwe Klimaat -Van klimaatverandering naar klimaatcrisis?

Van: op 20 januari 2020
Met natuurfilosoof Matthijs Schouten gaan we in gesprek over de huidige staat van ons klimaat, de vernietiging van onze planeet en de natuur in ons zelf.
Van bosbranden in de Amazone, Siberië en Australië tot aan overstromingen in Indonesië. Spraken we eerder nog van 'klimaatverandering', trekken nu toonaangevende media zoals The Guardian aan de bel door consequent te spreken over 'klimaatcrisis'. En de waarschuwing van het Wereld Economisch Forum (WEF) dat extreem weer, verlies van biodiversiteit en de klimaatverandering enkele van de grootste risico’s voor de mensheid in de komende tien jaar zijn, bevestigt de huidige staat van paniek van onze planeet alleen maar. Natuurfilosoof Matthijs Schouten loodst ons door de paniek heen.

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Publiek

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!