like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Bussum | 23.11.2018

HIER opgewekt 2018

Van: op 14 september 2018

Op vrijdag 23 november vindt het Evenement HIER opgewekt 2018 plaats: hét evenement voor en door lokaal duurzaam. 

Er zijn dit jaar flinke stappen gemaakt op het gebied van duurzame energie. Het Klimaatakkoord geeft een volwaardige rol aan energiecoöperaties en lokale duurzame energie-initiatieven. De ambitie is dat de helft van de nieuwe duurzame energie in handen komt van de lokale gemeenschap. Hoe maken we deze ambitie waar? Hoe zorgen we samen voor meer duurzame energie en hoe pakken we een rol in de warmtetransitie? Het thema van het Evenement dit jaar is dan ook: impact maken.

Met 900 bezoekers en ruim dertig sessies verdeeld over drie themalijnen is het Evenement HIER opgewekt het grootste landelijke evenement voor lokale energie-initiatieven in Nederland. Blok 23 november in je agenda en meld je aan.

 

Datum:Vrijdag 23 november 2018
Tijd:9.30 – 18.00 uur inclusief lunch en netwerkborrel
Locatie:Spant! - Bussum
Aanmelden:kan via deze link
Kosten:€ 50,- voor lokale initiatieven, regulier tarief € 100,-
Programma:Meer informatie over het programma kun je binnenkort op onze website vinden.

 

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Noord-Holland, Professionals

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!